Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Ziek Door Beademingstoestel Vijf Vlaamse Apneupatienten Nemen Deel Aan Groepsvordering Tegen Philips

Ziek door beademingstoestel? Vijf Vlaamse apneupatiƫnten nemen deel aan groepsvordering tegen Philips

Vijf Vlaamse slachtoffers van defecte beademingsapparaten van Philips starten een groepsvordering tegen het bedrijf. De patiƫnten zijn ziek geworden door de apparaten, die schadelijke stoffen uitstoten. Ze eisen schadevergoeding en willen dat Philips de apparaten terugroept.

Philips heeft al eerder beademingsapparaten teruggeroepen vanwege dit probleem, maar de slachtoffers vinden dat het bedrijf niet genoeg heeft gedaan om hen te helpen. De groepsvordering is een poging om Philips aansprakelijk te stellen voor de schade die de apparaten hebben veroorzaakt.

De slachtoffers worden bijgestaan door de advocatenkantoren Deminor en De Groote-De Man. Zij hebben al eerder met succes groepsvorderingen tegen grote bedrijven gevoerd, zoals Volkswagen en Bayer.

Philips heeft nog niet gereageerd op de groepsvordering. Het bedrijf heeft eerder gezegd dat het de veiligheid van zijn producten serieus neemt en dat het samenwerkt met de autoriteiten om het probleem met de beademingsapparaten op te lossen.

De groepsvordering is een belangrijke stap voor de slachtoffers van de defecte beademingsapparaten. Het is een manier om Philips aansprakelijk te stellen voor de schade die het bedrijf heeft veroorzaakt en om schadevergoeding te eisen.


Comments